ada jugak firedrill tadi

cheh! ingatkan dah kul 12pm dah takde firedrill. sekali ada gak kul 12.10pm alarm bunyi continously. hampeh je. tengah2 panas plak tuh kan. dalam kul 10am dah ramai giler yang dok kat area lobby menunggu firedrill. betul2 tak meet objectives la camni. hahahahahahaa. aku cam biasa la kena tunggu orang semua blah from level aku then baru aku boleh blah. turun tangga beb! berapa tingkat tuh! sure la nanti akan lembik kaki aku neh. hahahahah susah dowh jadik floor marshall neh. hampeh. je lar firedrill kali neh

service lift and bomba lift for pwd (person with disability) memang slow giler. tekan2 sekali dalam 25 minit baru buka. dah la ada dekat 15 orang yang ada pwd card floor aku neh. sekali bukak lift dalam 4 orang je boleh masuk. hampeh je kan. huhuhuhuhu. last2 aku turun gak and sampai kat assembly area (kat balai polis pantai) dalam kul 12.45pm. giler lama tuh! kalau betul2 ada fire sure la aku dah rentung dowh. hahhahhahahahahahaha

tapi paling best bila turun bawah nampak apek jual icecream. hehehehhe untung bersih la kan apek tu hari neh. mana taknyer. dekat 5,000 orang kat situ. dan semuanya penat plus haus dan lapar sekali. sure la ramai yang nak melantak ice cream neh kan. aku takde lar. aku kan floor marshall yang berhemah. hahahahaha







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “ada jugak firedrill tadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.