ada firedrill ke pagi ni eh? kringgg kringgggg kringgg….

aisey malasnyer nak turun tangga bertingkat2 neh

dah la aku last sekali dapat turun. hahhahahah 🙂


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “ada firedrill ke pagi ni eh? kringgg kringgggg kringgg….

  1. kalau yang paling last tu mesti dah rentung kan? hehe… 🙂

    Reply

  2. teringat la pulak masa kat uni dulu…
    mmg kena ad yg sip mndi manda baru turun.. mmg la sa2 kena denda..

    our fire drill punya taklimat was 2 weeks ago but luckily that wek i tak masuk opis, ada di kl haha

    takde pic ke bro? dulu earthquake pon seat amik photo

    btw, rough dah hapdet, akan hapdet lagik.. saja habaq

    Reply

  3. aishah : nak wat camner dah jadi floor marshall kena la turun last sekali. heheheeheh 🙂

    kawaii : tgk next entry

    Reply

  4. o..jadi floor marshall ker? heheh…

    Reply

  5. aishah : susah woooo jadik marshall neh. penat menunggu orang je. heheheh 🙂 lepas tu kena turun sorang2 je.

    Reply

  6. aku masa sekolah selalu rentung…
    hahaha

    kira nya aku mmg fail la ujian kebakaran, sbb kelas aku paling jauh,… loceng amaran aku x dgr..

    Reply

  7. nurnana : hahahahah masa sekolah tak thrill. masa kerja lagi thrill sebab kena turun bertingkat2. lagi thrill kalo jadik floor marshall. hehehehe rentung giler 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge