Ada Car Boot Sale Rupanya Kat Zoo Negara, Hulu Kelang Eh !

hehe aku yang dok kat hulu kelang

sebelah zoo je

tak perasan ada car boot sale setiap ahad pertama setiap bulan

hehe bagus gak ada event camni kan

sure banyak benda aku boleh jual

dan aku boleh beli sekali. hehe

– – – – –

siapa pernah melawat ke zoo secara virtual

maksud aku masuk ke website zoo negaralah

not bad gak la website diaorang.

click kat gambar atas ok. saja je aku letak gambar cun !

hehe lawat jangan tak lawat ok !

– – – – –

korang pernah pergi ke mana2 car boot sale ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Ada Car Boot Sale Rupanya Kat Zoo Negara, Hulu Kelang Eh !

  1. alamak! ni yg tension ni tampt tu jauh dari rumah aku..

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : zoo mana plak yg dekat ngan rumah ko eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. cool kan, boleh pi tengok binatang sekali..

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : tu la kan. lama dah tak pergi zoo by night neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. lawak siot web dia.. cuba korang try hover mouse kat menu2 belah atas tu… kuar mmg kuar, tapi kuar belah tepi.. camne orang nak klik.. bapak bengong..

    nasib kat dalam page tu ada gak navigation kat sidebar belah kiri.. kalau tak, mmg kene sumpah ngan visitor.. hehehe..

    tul tak knizam?

    psst: aku guna musang berapi

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : haha ko perasan gak eh. design cun cuma location menu je hampeh. haha ๐Ÿ™‚

    aku pun pakai musang terbakar

    Reply

  4. ada zoo virtual tuh. caya lah!!

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : tuh la pasal. cool kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Cantik. Ada rezeki nanti boleh aku borong barang ke rumah baru nanti. Hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    irfan : wahhhh banyak ke barang nak jual ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    Irfan Jani Reply:

    Bukan nak juallah. Nak beli, aka borong. Aku kan pantang jumpa barang-barang 2nd hand ni. Haha.

    Reply

    KNizam Reply:

    irfan : owh nak beli ke. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. car boot sales. pernah! banyak kat lokasi aku ni. apatah lagi yang jual petai. wahaha.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : owh aku x pernah jumpa petai lagi. satu kelainan tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. kalo tade keta leh tak menjual?haha…

    macam nak pergi jek…sure best kan…ni kat luar zoo kan?

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : aisey mcm tuh pun ada ke eh ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. yang aku tak tahan poster dia tu gambar tapir meniti pelangi..alahai..

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : haha tapir meniti pelangi abadi. tagline of the year tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    SangPelangi Reply:

    Uit..uit.. pelangi-pelangi jangan dipadukkan sama Tapir eh. Aa..marah ni.. marah. (hahaha..)

    Reply

    twenty-six Reply:

    sangpelangi masuk kat entry ni..adess….ececece..sorry..sorry..

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : hehe dia tersesat tuh dowh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    sang : hehe kesian ko ngan tapir ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge