Ada Apa Dengan 31 August 2008M @ 29 Syaaban 1429H di KNizam Artwerk ?

hari neh cam biasa aku bangun awal sebab nak alihkan kereta

hehe ada construction la kat porch rumah aku.

aku on kan sambungan letrik ke luar sebab senang diaorang nak buat kerja

then aku terus tidur balik. haha

sekali dalam kul 10 pagi aku rasa cam takde sapa buat kerja pun

sonyap jo jang. matahari dah ninggi neh !

sekai tengok mmg takde org datang buat kerja la.

ni mesti cuti neh

ceh ! buang karan je aku alihkan kereta depan rumah. tau aku biarkan je. haha

so apa yang korang buat pagi ni ?

takkan dok mengadap tv kot nengok perbarisan kat dataran merdeka

aku tv ada. cuma astro takde. aerial biasa pun takde. haha

so senyap sunyilah rumah aku sementara nak nunggu porch baru siap

piring astro ada dok lepak atas lantai tu. haha

harap2 aku boleh la pasang sendiri piring tuh bila porch dah siap nanti. hehe

malas la aku nak call astro nanti jadi camni plak. haha

aku bangun. mandi and terus bloghop kejap before keluar carik makan

pssst jgn bagitau sesaper aku terlupa offkan laptop aku mlm tadi. haha

so surelah bil letrik aku melambung lebih rm20

tak dapat la aku rebate rm20 tu. haha

hari terakhir kita makan tengah hari.

esok dah puasa beb !

puasa jangan tak puasa ok !

nantikan entri seterusnya bertajuk “apa yang saya nak capai dalam bulan puasa tahun ini ?”

hehe menarik tak tajuk tuh.

entry yang tidak dicedok daripada mana2 website/blog

entry yang bakal lahir daripada hati nurani aku sendiri

original entry beb ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Ada Apa Dengan 31 August 2008M @ 29 Syaaban 1429H di KNizam Artwerk ?

  1. Pingback: negaraku.net

  2. 31 ogos? xde pape yg best pun.. (except ari ni parking free WAHAHAHAHAHAH)
    pastu ader merdeka sale~

    Adila’s last blog post..Tutorial : Vector

    Reply

  3. Tak de pegi mana pun. Duk kat umah je. Kalau ada pun nk pegi Tesco ptg karang. Nk cari barang – barang keperluan dapur.

    Myza’s last blog post..Merdeka Millenium Endurance

    Reply

  4. huhu..aku pun takde mende nak wat neh ….dok layan citer jepun je hari ni ,
    and mlm nanti baru kuar shopping sat kat jusco .. 😎

    sue’s last blog post..Crush – David Archuleta

    Reply

  5. haha. kisah tue bkn prank. tp akoo ske prank kan live help kat US yg jual hosting. hello. my name is TAHI. haha. 😯

    Extremist Thinker’s last blog post..Merdeka Merdeka Merdeka

    Reply

  6. adila : hehe tu la kan. boring je hari ni. seb baik malam ni terawih. hehe 🙄

    Reply

  7. myza : hehe saya pun dok rumah je sebab porch tengah under construction. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. sue : hehe hehe cerita jepun yang cool tuh. hehe 😀

    Reply

  9. et : hehe mmg lawak. puas aku layan sampai habes mlm tadi. haha tahi ek. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge