Accident dan Tanah Runtuh Adalah Pemandangan Biasa Jika Anda ke Northern Area Pakistan

Live Update: 25 May ’10, 4.30pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

kalau anda memandu ke northern area pakistan bermula dari balakot ke
naran, akan ada banyak tanah runtuh dan accident mcm ni
tu belum aku cerita pasal glacier runtuh lagi kan
mmg ikut nasib la kan , kalau ada rezeki bolehlah sampai ke naran
else kena tunggu tanah clear or korang ke patah balik ke islamabad kan
hehe
kadang2 kita tak boleh nak jangka apa yg bakal berlaku di sepanjang
perjalanan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Accident dan Tanah Runtuh Adalah Pemandangan Biasa Jika Anda ke Northern Area Pakistan

  1. Takutnya..macam adventure camel trophy pun ada…

    Reply

    KNizam Reply:

    nohas : memang mencabar giler ok hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.