B-Shaped Pool at Bukit Merah Laketown Resort

percutian ke bukit merah di sambung kembali. hehe

korang perasan tak air2 kat atas tuh

saper yang tengok filem saiful apek mesti perasan ada sekali tuh dia buat filming kat bukit merah.

pastu saiful apek terlompat2 jumpa air2 tuh.

hehe ni lah tempatnya.

memang cool je air2 tuh kan. hehe 🙂

kat sebelah hotel aku ada pool ni. B-shape la plaks. ahaks 🙂

memang takde orang

mungkin sebab non peak hours kot

pool ni memang best

sebab kecik and tenang je air dia

memang sakan la kan dok berendam dalam kolam yang cukup cool neh

privasi sket kan. haha amendalah yg aku melalut neh labu ! haha

puas adik aku main2 air dalam tuh

aku petang ni takde mood la plak nak berendam dalam pool kali neh

so aku amik2 gambar je lah. sambil minum2 kat tepi pool neh. haha

kat sini pun ader spa gak. tapi mcm tutup je kan. hehe

dapat minum coke sebelah pool ni heaven dowh !

memang best je

sebelah pool neh ada kolam ikan. siap ada kura2 lagi. eh tuntung kot. ah whateva lah !

sapa2 yang stay kat hotel kat bukit merah laketown resort neh mesti suka ngan pool neh

nantikan entry seterusnya ok. pasal bukitmerah laketown resort lagi lah

hint : canoeing bersama itik2 jinak. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “B-Shaped Pool at Bukit Merah Laketown Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.