B-Shaped Pool at Bukit Merah Laketown Resort

percutian ke bukit merah di sambung kembali. hehe

korang perasan tak air2 kat atas tuh

saper yang tengok filem saiful apek mesti perasan ada sekali tuh dia buat filming kat bukit merah.

pastu saiful apek terlompat2 jumpa air2 tuh.

hehe ni lah tempatnya.

memang cool je air2 tuh kan. hehe 🙂

kat sebelah hotel aku ada pool ni. B-shape la plaks. ahaks 🙂

memang takde orang

mungkin sebab non peak hours kot

pool ni memang best

sebab kecik and tenang je air dia

memang sakan la kan dok berendam dalam kolam yang cukup cool neh

privasi sket kan. haha amendalah yg aku melalut neh labu ! haha

puas adik aku main2 air dalam tuh

aku petang ni takde mood la plak nak berendam dalam pool kali neh

so aku amik2 gambar je lah. sambil minum2 kat tepi pool neh. haha

kat sini pun ader spa gak. tapi mcm tutup je kan. hehe

dapat minum coke sebelah pool ni heaven dowh !

memang best je

sebelah pool neh ada kolam ikan. siap ada kura2 lagi. eh tuntung kot. ah whateva lah !

sapa2 yang stay kat hotel kat bukit merah laketown resort neh mesti suka ngan pool neh

nantikan entry seterusnya ok. pasal bukitmerah laketown resort lagi lah

hint : canoeing bersama itik2 jinak. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “B-Shaped Pool at Bukit Merah Laketown Resort

  1. Pergh best lah ko main air..
    Main sampai kecut..
    HUhuhuhuhu

    zool’s last blog post..Terkedu hari ini.

    Reply

  2. lawo model,hihi
    hmm best gak tmpat nih.brape ari dok kat cni?

    nUUr’s last blog post..visit to Lost World of Tambun

    Reply

  3. zool : haha main air mmglah best 🙂

    nuur : pegi dok sana semalam je. hehe tapi maximise masa kat sana dengan buat mcm2 activities. hehe 🙂

    Reply

  4. Waaa… first time nampak muka Nizam.. kenapa yer baru sekarang nak tunjukkan wajah… lawa apa?? Kalau Abg Bear kolam besar tu wat jakuzi jer…. buat beruang, kolam besar gitu tak cukup.. kena beso lagi

    Beruang Madu’s last blog post..NATIONAL GEOGRAPHIC AWARD WINNER PHOTOS

    Reply

  5. beruang madu : tu adik aku ya. aku tukhang amik gambar adjer. haha 🙂 nak kolam besar kena pegi hotel 5 star ler. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge