7 likur di kuale 1414h

dah nak raya ni tetiba teringat kenangan berpuasa kat kuale 🙂

masa tahun 1994, kitaorang pasang lampu lip-lap tu kat big school.

dalam gelap kepakatan malam, memang lawa sungguh overfloor (or overflow?) dengan cahaya lampu lip-lap tuh. hehehehehheheh. lima tahun merantau di kuale. berpuasa di kuale. sememangnya meninggalkan kenangan yang tidak bisa dijelaskan dengan kata2. huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “7 likur di kuale 1414h

  1. syahdu kan…
    anyway, selamat menyambut Aidilfitri di samping keluarga…
    mohon maaf kalau ada yg tersalah dan tersilap…

    bila nak balik kg? 🙂

    Reply

  2. dah ‘senior’ dah hang ni ghupenye..gambo nampak mude jer..hihi

    Reply

  3. kawaii : mmg syahdu giler

    siputturbo : hehhe young at heart la. hehehehe 🙂

    Reply

  4. brader, posting ala ‘memories can’t ignore’ je…parody ke?

    Reply

  5. tak malu la KNO….. aku nak vote KNO buang batch masuk ‘memories can’t ignore’…. he..he…

    Reply

  6. epito : hahahaha banyak la lu….

    wongtopo : hehehehe vote jgn tak vote….heheheh

    Reply

  7. Nice! Salam Aidilfitri!

    Reply

  8. chot : thanks

    laman : ya selamat hari raya 🙂

    Reply

  9. nice pic!
    ingatkan banglo lama mana….hehehe

    Reply

  10. yana : banglo ka cakap. hahahhhaha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge