501 Must Take Journeys In This World

Live Update: 7 Feb ’10, 8.48pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Perghhhh edisi terbeli buku sudah berleluasa di islamabad
Keadaan tidak terkawal lagi
Jika boleh satu kedai buku mau dibelinya. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “501 Must Take Journeys In This World

  1. buku pasal apakah itu wahai bro KNizam?

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : semestinya buku pasal jalan2 ya http://www.bjbooks.co.uk/shop/general-interest/501-must-take-journeys/prod_1380.html hehe 🙂

    Reply

  2. Whoaa!! Macam best jer buku tu. Kena cari ni…hohoho..

    Murah tak buku kat sana berbanding dgn Malaysia?

    Reply

    KNizam Reply:

    siti : murah sket adjer. hehe 🙂

    Reply

  3. book is gooood!
    lagi2 travel book. 😀 weeee! i like travel!

    ari tu nampak buku tu kat boaders (kalau x silap) tp keadaan masih blaja tidak mengizinkan untuk membeli. surf inetenet je la.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    julia : x pe dah kerja nant travel la sepuasnya. hehe 🙂

    Reply

  4. dah beli, kalau tak moh baca, kirim kat kak jie satu

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe berat woooo buku ni. x berbaloi exhausted luggage flight. better beli kat msia. hehe 🙂

    Reply

  5. hebat..heheheh
    satu hari at least 2 journey kena buat
    lol 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    luna : hehe rileks. banyak masa lagi tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.