5 Perkara Pertama Dalam Hidup Saya – Tag Mengetag Lagi Beb ! Haha :)

selamba cikgu2 sedunia mengetag saya lagi. haha

tengok jelah syarat2nya kat dalam blog cikgu2 sedunia ya. hehe

wokay this is going to be simple and stupid

5 perkara pertama dalam hidup saya. simple wokay !

  1. laptop pertama saya berjenama compaq evo n1000v
  2. digicam pertama saya ialah sony dscw1. beli pada 2004. diguna sehingga kini. semua gambar dalam blog neh hasil drpd digicam tuh la. terima kasih enche digicam. eh amende plak melalut pasal enche digicam neh. haha
  3. kereta pertama ialah proton wira 1.5 sedan
  4. foto blog pertama saya ialah photo blog di knizam94.fotopages.com. dah tak aktif lagi ya. hehe
  5. website pertama saya di host di geocities. masa tuh pakai alamat soho agaknya. ingat lagi masa tuh dengan selambanya saya copy paste html website beritaharian and then ubah sana ubah sini untuk jadikan website saya. susah giler nak edit html tuh. hampeh je masa tuh. sekarang website tuh dah takde. syaa juga ada blog/website di tripod, blogspot, blogdrive etc. banyak siot! haha

saya malas la nak tag sapa2. sapa2 yang top 5 mula2 comment kat post neh automatik kena tag. haha

mari kita lihat siapa yang kennnnnnaaaaaa ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “5 Perkara Pertama Dalam Hidup Saya – Tag Mengetag Lagi Beb ! Haha :)

  1. kenapa takder dalam list tu ‘bini yang pertama’?
    hehe…

    er..
    dgn selamba tenang jer aku tanak ikut arahan di hujung en3 tu..
    huahuahua…

    psstt…
    lupa nak gtau..
    thanks letak link mp3 tu..

    menteil’s last blog post..Atuk Belah Dada Cucu

    Reply

  2. menteil : hahaha ko mmg brutal lah. takpe tiada paksaan dalam blog knizam artwerk neh. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge