o2 xda atom life at low yat plaza!

rasa macam nak pakai O2 Xda Atom Life yang ni plak la 🙂 tadi pergi survey kat lowyat plaza, not bad harga dia. boleh dapat sebijik pc or laptop beb! tapi design dia cun la. warna chrome dan hitam berkilat.

tapi tak sure la plak nak pakai maxis 3G or celcom 3G. pergi kedai maxis ngan celcom tadi sekali. macam hampeh customer service diaorang. ada amoi maxis ground floor tuh siap pekak badak lagi. satu mende pun aku tak paham dia cakap. amoi celcom kat atas plak tak supportive langsung. tanya sepatah, jawab sepatah. takde customer service manner langsung la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge