40 Soalan Yang Anda Perlu Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah Di Malaysia

Live Update: 15 Aug ’10, 2.26am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku jumpa buku @kruel ni kat jusco hari tuh
mmg dah lama akh tunggu nak beli buku ni
walaupun aku dah beli rumah tapi still nak belajar la kan
membeli rumah bagi aku mmg hassle siot
byk benda kena buat dan bayar, bukan sket2 plak tu
mmg pening kepala la kan hehe, xpe lepas ni dpt ilmu sket
apa lagi tunggu pi lah beli buku ni kat market
wajib baca kalau nak beli rumah kat msia ni ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “40 Soalan Yang Anda Perlu Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah Di Malaysia

  1. owh..ingatkan knizam yg listkan..hehhe..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe peguam tuh la listkan. saya bukan peguam ya hehe 🙂

    Reply

  2. buku yang sangat elok supaya kita tak kena tipu hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : zaman sekarang ni semua nak menipu je kerja depa hehe 🙂

    Reply

  3. Terima kasih atas promosi ini. Bila nak buka puasa sekali ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    kruel : x sempat la. balik sekejap sangat ke KUL baru2 ni. hehe 🙂

    Reply

  4. Thanks ye knizam, bagi information yang berguna kat kita org yang nak beli rumah . . . tak lah kena tipu 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : jangan nanti tertipu jugak sudah la kan. hehe 🙂

    Reply

  5. hebatnya @kruel

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : tuh la kan. siap dah ada buku tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Dah ada plan nak beli rumah, rasanya kena dapatkan buku ni. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    emme : buku bagus dijadikan panduan ni tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.