2nd day nac2007 @ kl convention centre

hari neh 2nd day of nac 2007 kat kl convention centre after 1st day yang agakla membosankan semalam. hehehehe. 2nd day neh banyak event or presentation yang concurrent. so kena la pilih mana satu nak pergi attend kan. kalo salah pilih terpaksalah ended up dalam hall yang membohsankan.

hahahahahaah aku rasa nak attend yg dr nordin the motivator untuk session 2 jap lagi. heheheeheh. then kena fikir jap nak attend yang mana satu. nampak cam semua membohsankan je kan. hahahaahah takpe nanti lar aku decide later 🙂 banyak sangat la plak benda nak kena attend. sampai aku rasa malas nak pergi exhibition hall. semua booth takde la semenarik dalam sap malaysia summit 2007 dulu kan. sebab x berapa banyak sponsors la kot. hahahahaha

“towards excellence, achieving world class!”

jangan ada yang buat concurrent session kat suria klcc udah ler! hahahahahahah

eh ada wireless connection angkasawan lah! hehehehe 🙂

banyak sangat concurrent session la sampai dah x tahu mana nak pergi. hahahahaha sampai ada 3 hall concurrent session nyer. aku nak pegi hall c dulu lah untuk session pagi. and then petang boleh lepak2 kat session dalam hall a. harap2 bermanfaat la nanti ka. huhuhuhuhu lunch nanti rasanya ada adibah noor. rm25000 for 1/2 hour nyanyi tuh! heheheheeh lunch nanti sure la chinese course lagik! heheheheeh 🙂

aku x suka dengan tag besar style camneh. tag yang simple cam sap summit 2007 mmg cun. and then takde lah bulky sangat kan. hahahahahahaha 🙂 all in all colour scheme mmg cun la kan. heheheheh warna kuning.

mari kita tengok panorama view hall yang masih kosong. kejap lagi maunyer ada 1000 manusia memenuhi semua kerusi2 kosong tuh. hehehheeheh lambar lagi ker session ni eh? huhuhuhu 🙂 gambar blur la sket coz hp aku confuse sebab aku disablekan function flash dia. last2 tangan goyang gak. hahahahaha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “2nd day nac2007 @ kl convention centre

  1. Pingback: ejawi.net - online jawi converter « KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.