24 hours – British Consular Staff Overseas – InfoGraphic Melalui Youtube Yang Menarik Ni!

aku suka la dengan style infografik ala2 macam dalam video kat bawah ni

kalau ada masa nak je aku buat pasal kehidupan kat bumi islamabad ni nanti

mesti best kan, ala2 travelogue tapi version info grafik yang penuh dengan maklumat

so sekarang kenala kumpul maklumat dulu kot. kena ada banyak gambar

kena selalu godek2 graphic software, nampak macam simple tapi susah gak ni

aku suka dengan konsep yang dia pakai, pasal dia snap untuk masa 24jam

untuk aku mungkin akan snap dalam masa 2-3 hari la kot. biasa travel dlm 3h2m kan 🙂

siapa2 yang pernah buat infografik kat malaysia macam ni eh?

terasa nak belajar benda baru la plak. ahaks.

– – – – – – – – – –

selamat berpuasa!

hari ni ialah hari ke-5 aku berpuasa, hari ke-4 untuk warga pakistan di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge