20trees by sdb properties at melawati



selalu gak aku lalu dekat area traffic light giant melawati and nampak signboard 20 trees neh. ingatkan amende la kan. terfikir gak aku kat ner la sdb properties ni nak buat rumah2 yg nampak cun giler ni kan. sekali bila bukit dah ditarah tinggal tanah je belakang sjk tamil melawati, baru aku perasan yang diaorang nak buat 20 trees ni kat sana. sekali semua dah botak la area tuh kan. nanti aku pi amik gambar area 20 trees ni ok

click sini je lar


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge