“2012” Trailer in HD

mak aihhhh sampai mcm neh sekali trailer 2012 neh ek

mcm2 la kemusnahan kat dunia neh

asteroid la. h1n1 lah. mcm2 la kan. hehe 🙂

apa2 pun korang saksikanlah trailer in HD pasal 2012 movie neh ok

tapi aku rasa transformers lagi gempak dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to ““2012” Trailer in HD

  1. Imaginasi yang tinggi..

    Reply

    KNizam Reply:

    adikcute : hehe tuh la kan. power la imganasi neh 🙂

    Reply

  2. owh..dah ada official trailer dah rupanya…mcm best pulak

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : tuh la jangan trailer cool tapi filemnya hampeh sudahla. hehe 🙂

    Reply

  3. orang bule ni memang suka wat cite pasal kemusnahan masa depan…mungkin utk mengingatkan manusia kot…

    Reply

    KNizam Reply:

    firdee : tuh la kan. asyik kemusnahan adjer. bosan la jugak kan. hehe 🙂

    Reply

  4. aku tak kira duh…aku mmg suka giler citer2 pasal kemusnahan dunia ni..the day after tomorrow dulu aku tgk sampai dah lupa berapa kali aku tengok..haha

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha ko mmg suka ek kemusnahan semua neh. hehe 🙂

    Reply

  5. pergh. gempak seh. meremang bulu roma aku tengoknya!

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe tu la kan. semua pasal 2012 kali neh. hehe 🙂

    Reply

  6. mmg besh siot trailer dia… huhu…

    Reply

    KNizam Reply:

    killvearn : tuh la kan. suspens je trailer hd dia kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge