2010 Men’s Hockey World Cup at New Delhi, India @ 28 Feb until 13 March 2010 !

walawei sebelum ada world cup bola june-july 2010 akan ada world cup field hockey dulu next weekend

memang best wooo. aku hengat lagi dulu malaysia pernah jadi host masa 2002 kat bukit jalil

aku sampai sanggup amik cuti travel all the way from jb ke bukit jalil nak tengok world cup

kali neh world cup akan berlangsung selama 2 weeks di new delhi india

rasa mcm nak pergi tapi mcm masa takde la. banyak kerja dowh

nak amik cuti 2 weeks mmg la mcm mustahil kali ni. hehe 🙂

nak balik kl lagi nanti kan. so nampaknya aku kena tengok melalui cable tv je lah

mungkin best gak kalau tengok kat rumah compared kalau pergi stadium

plus safety reason lagi kan. hehe 🙂

dah la malaysia tak qualifed kali ni. benci giler ah!

biasanya malaysia masuk world cup hockey, kali ni tersangkut masa qualifying hari tu

so team mana lagi aku nak sokong kalau tak team pakistan kan. hehe 🙂

kalau nak tengok match schedule sila click sini ya

senarai team dalam pool a ngan b adalah seperti di atas

siapa yang akan menang world cup hockey kali ni ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “2010 Men’s Hockey World Cup at New Delhi, India @ 28 Feb until 13 March 2010 !

  1. knizam, boleh dapat cable tv fulakks, bestnyerrr..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe ada seratus lebih channel en_me. tetiap bulan bayar 350rupees adjer. hehe murah giler ah 🙂

    Reply

  2. knizam, baper hinggit teww? mesti cable channel lagi clear dan xder masalah macam astro waktu hujan kannns..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : rm1=25rupees ya. yep mmg clear sebab pakai fibreoptic sekali 🙂

    Reply

  3. sedih kan Malaysia tak dapat masuk . . bila agaknya nak ke piala dunia . .

    Bila nak balik kl?

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : dah selalu pergi piala dunia. kali je terlepas bot 🙂

    Reply

  4. Harap2 Australia menang…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : apa class. pakistan la memang. power woooo pakistani ni. hehe 🙂

    Reply

  5. spain menang

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : ah sudah. pakistan la menang. sure semi punya. haha 🙂

    Reply

  6. la ni dah fanatik ngan Pakistan…yelah negara ke2 bro kan…:b..

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : haha dah msia tak masuk finale kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.