2009 Men’s Hockey Asia Cup – SemiFinale = Malaysia vs Pakistan & Korea vs China !

yeay ! malaysia masuk semi-finale lagi !

hehe harap2 menang la dengan pakistan

though lately mcm selalu seri or kalah kan

ala malaysia, dah la main kat malaysia, bila lagi nak menang kan

kalau main kat winter turf tuh bolehlah bagi reason sejuk giler

mengcengkam ke tulang sum2

tapi main kat malaysia, takkan tak boleh menang kot. hehe !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “2009 Men’s Hockey Asia Cup – SemiFinale = Malaysia vs Pakistan & Korea vs China !

  1. ahaha bro nizam nih.. cam tak tau fulakks.. kesan politik tak menentu tewww mempengaruhi jugakkks.. kehh

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe tu la kan. kali neh 7 team je bertanding. sikit giler kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Tahniah lah Malaysia . . . Nie jumpa Pakistan kena buat baik2, bagi peminat hoki sama2lah kita sokong malaysia ye.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : benci betul la takde live coverage kat astro. hampeh sungguh 🙂

    Reply

    noni Reply:

    En Knizam rasa ada siaran live kat TV9 mlm nie pukul 7.30mlm rasa2lah, marilah kita lihat sama2 dan menyokong Malaysia, malaysia boleh . . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep baru tengok kekalahan malaysia 2-4 ngan pakistan tadi kat tv9. hehe 🙂

    Reply

  3. bro

    tlg kasik info lineup utama please?

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : alamak x de info la. dalam the star pun x de. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge