20 Tempat Yang Wajib Dikunjungi Semasa Cuti Sekolah Dalam LIBUR December 2008 !

perghhhhh ada t-rex la kali neh. haha

beli jangan tak beli dowh. haha

kali neh ada 20 tempat wajib dikunjungi untuk cuti sekolah. hehe

aku kalau cuti sekolah jangan harap la nak jalan2 cuti2 malaysia kan

masa neh lah segala macam surcharges akan ada

holiday surcharge la. weekend la. blah la ! haha

sabar la plak nak pergi taman negara ngan tasik kenyir back 2 back jan 2009 neh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “20 Tempat Yang Wajib Dikunjungi Semasa Cuti Sekolah Dalam LIBUR December 2008 !

  1. KNizam, tulis la kat sini ape 20 tempat tu… kalo nak beli… tak dapek la den nak poie kodai boli buku tu hah….

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/dapat-award-dari-liyannuar.html

    Reply

  2. gua lelaki bujang.. x tak pandang sgt dengan mender2 ni, kerja spjg tahun, x sempat nak amik cuti, maklumla.. masih diperkuda-kudakan di ofis..

    Reply

  3. Cuti sekolah yg sangat bz.. xde masa nak berhoneymoon.. ๐Ÿ˜•

    Reply

  4. di sini saye menyenaraikan setengah daripada semua tmpat tersebut:

    1. Y!M – Wajib dikunjungi tiap2 hari
    2. Friendster – Wajib bagi sesetengah pihak
    3. Myspace – Wajib bagi mereka yg suke sosial
    4. Youtube – Wajib utk nengok segala movies illegal
    5. Ares – Wajib utk donlot and dengar lagu segala
    6. Wikipedia – Wajib kerana tukang senarai nih admin kat sana
    7. SimCity 4 : Rush Hour – Wajib bagi mengelakkan kerinduan pada dunia urban di luar
    8. Blog’ O E-zoodeen – Wajib buat semua orang!!!
    9. GUAMEDIA – Wajib ~promote
    10. Official website Maria Ozawa – Wajib bagi mereka yg kegersangan

    *kes orang dok ngadap komp sepanjang cuti โžก

    Reply

  5. beshnya cuti sekolah… ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. ceh kena beli buku dulu la ni baru tahu 20 lokasi percutian tu :p

    aku tertarik tajuk di muka depan tu “Sempurnakan Percutian Di Kota Tinggi”! datang la silakan eheh.

    Reply

  7. opss.. tak sabar plak nak beli libur.. pakcik ngan mem pakcik selalu gak beli majalah nie

    Reply

  8. x best ah tengok buku. nanti dah tahu ada apa, tak le adventure namanya ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Bro..pergi kenyir best bro!! aku dah pergi dah. Gajah selamba badak jer main kat gigi air ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. mls nak mmbeli…ebook kan ada.hehe.

    Reply

  11. tah la.. pakcik suke baca benda yang fizikal.. tak feel plak kalau baca ebook

    Reply

  12. cuti2 sekolah ni elok bawak budak2 g kuar makan angin.
    xde r diorang dok terperuk kat umah je.
    go out, see some sunshine!

    Reply

  13. Jom pi London, 400++ je satu hala, member aku book dgn agent 1400++ pakej pergi balik, tapi tahun depan la

    Reply

  14. sonok kannns jalan jalannns..

    Reply

  15. 19zim : hehe kena la beli. nanti dah tak suspens la lagi. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  16. lochoe : hehe la masa bujang la nak travel lite2 keliling malaysia dengan sempoi sekali. haha :confusedlot:

    Reply

  17. mr am : hehe cuti sekolah semua tempat sesak giler ah. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  18. penyenarai : perghhhhh banyak giler ah senarai ko. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  19. fiza : hehe cuti sekolah memanglah best terutama pada bebudak sekolah kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  20. megat : hehe kena beli la mag neh bro. hehe ๐Ÿ™‚ kat kota tinggi ada kari belangkas….dah cuba ke ? ๐Ÿ˜€

    Reply

  21. uncle g : hehe wahhhh fav gak libur neh ek. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  22. azwan : hehe tu la kan. kena la beli nak adventurnyer. eh tapi kena tahu dulu lah. kalo tak haru nanti holidays aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  23. afzai : hehe wahhhh bestnyer. x sabar la nak pegi nanti ok. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  24. faiz : hehe ebook tak best la. hehe tak feel. haha โ—

    Reply

  25. uncle g : hehe tu la kan sama la kita. hehe ๐Ÿ˜ฏ

    Reply

  26. pcuserz : yep elok menjana ekonomi malaysia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  27. zaki : hehe wahhhh murah tuh beb ! haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  28. en_me : hehe jalan2 memanglah seronok kan. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  29. laaa… ingatkan ada senarainya… hehehe…

    masa cuti sekolah kalo berjalan… mak aihhh… suma tmpt sesak… pastu lagi mahal plak tuh~ huhu

    Reply

  30. buzzy : hehe tu la kan memang semua tempat sesak sekarang ni. haha ๐Ÿ™„

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge