2 Syawal Di Sambut di Mirpur Mathelo Ghotki District | Sukkur Airport | Sindh Province

Live Update: 13 Sep ’10, 8.37am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

kat pakistan ni mmg x terasa la suasana hari raya sbnrnya
kat sini orang ramai lepas solat bagi semua akan gi zoo
aku pun malas la nak dok rumah kat islamabad je kan
so aku decide nak visit powerplant kat ghothki district
nak pergi sana mmg travelling almost 1 day wooooo
flight from islamabad to sukkur dlm 3 jam gak la
naik pesawat ringan atr pk639 alhamdulillah direct flight
penat woooo penat menunggu kat airport lagila kan
then sampai airport sukkur registered kat FIA
then escorted drive dlm 2 jam gitew lalu NHA kat daharki ni
nanti aku snap kawasan banjir dan camp mangsa banjir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge