2 Nights Stay at Swiss Garden & Spa Resort, Balok Beach, Kuantan !

will be staying here for 2 nights starting from tomorrow

hopefully the photos published at their website are real

i’ll take lots and lots of this resort’s pictures later

nanti korang judge le whether gambar2 tuh sama ke idak ngan apa yang dema post kat website wokay.

hehe it’s gonna be 2 1/2 hours drive from melawati via east-coast highway

till then watch this space ya !

eh dia cakap ada wireless services kat all rooms la !

that’s be good. a good effort indeed

we’ll check out the speed nanti ok. laju or lembap giler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “2 Nights Stay at Swiss Garden & Spa Resort, Balok Beach, Kuantan !

  1. satu mlm nie berapa ye agaknya?….

    Reply

  2. noni : check je kat internet tuh. haha 🙂

    Reply

  3. Aku dulu pegi melancong kat Desaru, duduk kat satu resort sebelah club med, mmg tertipu dgn website punya gambar.

    Bila sampai, aduhai, resort tu dh nk bangkrup

    zaki blogjer’s last blog post..PC fair 2008 is coming to town

    Reply

  4. Wahhh dah upgrade dah bilik diorang nampak nye. Pernah stay sana 4 years ago – food was great, the beach is beautiful & spa dia memang nampak grand. Nak gi lagi la tahun ni.

    Shah’s last blog post..Splish splash

    Reply

  5. zaki : tapi kali gambar bilik dia sama la dengan dalam website. hehe 🙂

    shah : yep shah dah refurbished. mmg cun gilos ! haha 🙂 nanti aku letak gambar bilik dia ok 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge