1st Day of Spring Kata Encik Google Doodle ! Hehe :) Google Doodle Edisi Malaysia Pasti lebih Meriah Kan ?

aku memang suka dengan google doodle neh

kan best kalau google edition malaysia ada google doodle sekali

malaysia ni kan harmoni. banyak kaum. banyak perayaan

sure meriah google doodle versi malaysia kan ? haha

kita akan nampak doodle pasal hari raya, chinese new year, deepavali & christmas

mungkin juga ada doodle hari dayak, maulidur rasul, maal hijrah & thaipusam

juga chap goh meh, dan banyak lagi lah….sure meriah

hehe ini hanya cadangan kepada encik2 bertauliah di google sahaja

mungkin kena tunggu google bukak base kat cyberjaya kot

ok ke cadangan aku ni eh ?

ke korang tak setujoooooooo ! haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge