1st Book of 2009 – Romlah : The Untold Stories !

ini adalah buku pertama yang saya terima (saya beli!) pada tahun ini (2009)

hehe sure korang pernah baca kisah aku yang selalu terpergi ke shopping complex kan

then termasuk ke kedai buku (x sengaja dowh)

lepas tuh for sure lah terbeli buku2 dan majalah2 kan

hehe bukan sikit beb !

banyak gak la yg aku habiskan pasal buku2

ada la satu rak setahun. hehe

memang aku kaki buku lah. sempat lagi baca buku selain blogging kan. haha

wokay back to romlah the untold stories….

– – – – –

aku dapat news pasal buku neh kat blog sindiket soljah

pastu aku terus beli online

aku malas la nak pergi ke kedai buku

karang surelah aku terbeli buku2 lain plak kan. haha

hehe x sangka plak en_me pun dah beli buku neh lama dah !

hehe so en_me best ke eh ?

gua belum baca lagi ok… hehe

dah gua nak pergi baca buku neh

malas la nak review nanti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “1st Book of 2009 – Romlah : The Untold Stories !

  1. ahaha, best katernyerrr.. (afsal ko tak cakap nak pinjam dari me yg inih.. ) weiii

    Reply

  2. en_me : hehe lepas beli baru tahu en_me ada buat posting pasal neh. hehe 🙂

    Reply

  3. Serius..

    buku ni sanagt best..

    dah baca tau…

    memang best…

    suka yg Tok Rimau n Sinaganaga tulis…

    hehehehe..

    Reply

  4. Romlah sudah lama juga mengetuk pintu rumah aku. Aku simpan dia dalam bilik studi aku, tapi belum sempat nak sentuh lagi.

    Reply

  5. zara : hehe nanti lah saya baca ok. hehe 🙂

    Reply

  6. mudin : la ko pun beum baca lagi eh. hehe 🙂

    Reply

  7. huhu.. lawa cover dia! :up: :XO:

    Reply

  8. abdusfauzi : hehe tunggu aku review pasal buku neh nanti. hehe 🙂

    Reply

  9. wah.. cover dia sangat suka.. nak beli jugak lah!!

    Reply

  10. hurm tu la dia. bertambah lagi list buku2 yang aku kena beli.lol

    Reply

  11. lame gile aku tak beli buku cerita ni…best ke buku nie…bg la sinopsis sikit bro…heheh…sindikit soljah ni yang nabil dok promote kat youtube tu ke

    Reply

  12. maja : haha terpengaruh ko ngan cover ek. hehe 🙂

    Reply

  13. yan : hehe beli jangan tak beli ok 🙂

    Reply

  14. kazdo : x sempat nak baca lagi la. hehe sabar2 ya 🙂

    Reply

  15. kalo best sound ek…teringin gak nak beli…kat kedai biasa tade jual ke?online je ek?

    Reply

  16. amoi : wokay kalau x best pun akan di bagitau. hehe 🙂

    Reply

  17. kalau awak nak jual buku ini.. saya mahu beli.. sudah lama saya mencari ini…

    apa2 sila email saya ye..
    topetthusin@gmail.com

    terima kasih

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge