1st Book of 2009 – Romlah : The Untold Stories !

ini adalah buku pertama yang saya terima (saya beli!) pada tahun ini (2009)

hehe sure korang pernah baca kisah aku yang selalu terpergi ke shopping complex kan

then termasuk ke kedai buku (x sengaja dowh)

lepas tuh for sure lah terbeli buku2 dan majalah2 kan

hehe bukan sikit beb !

banyak gak la yg aku habiskan pasal buku2

ada la satu rak setahun. hehe

memang aku kaki buku lah. sempat lagi baca buku selain blogging kan. haha

wokay back to romlah the untold stories….

– – – – –

aku dapat news pasal buku neh kat blog sindiket soljah

pastu aku terus beli online

aku malas la nak pergi ke kedai buku

karang surelah aku terbeli buku2 lain plak kan. haha

hehe x sangka plak en_me pun dah beli buku neh lama dah !

hehe so en_me best ke eh ?

gua belum baca lagi ok… hehe

dah gua nak pergi baca buku neh

malas la nak review nanti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “1st Book of 2009 – Romlah : The Untold Stories !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.