15 Tips Photoshop Not To Be Missed + Giler Hebat La Dave Hill Style Ni Dowh !

hehe tadi masa aku jalan2 carik makan

eh silap jalan2 carik idea kat blog orang

ternampak satu blog neh bagi tips camner la nak hebatkan diri dengan ps neh

memang hebat2 la tips dia. sampai aku pun x larat nak ikut

kalau aku ada banyak masa surelah aku boleh belajar semua tuh kan

nanti kalau dah beli dslr senang la nak buat post processing

gambar angle kena cun. lepas tuh kenalah edit pun power gak la

hehe kalau local scene aku respect ngan kukubesi nyer editing

power dowh !

wokaylah korang click lah kat sini kalau nak belajar lebih pasa 15 tips ps tuh

– – – – –

ni antara otai editor yang power – dave hill

heat giler siot dia punya editing

memang tak tercapai akalku dan akalmu ok

hehe bilalah aku boleh buat editing power cam dave hill neh kan

giler detail gambar dia kalo ko check

yet memang cukup striking dan shining dan cool giler ! haha

korang mahir ke post-processing gambaq2 yang diambil eh ?

ada tips kah ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “15 Tips Photoshop Not To Be Missed + Giler Hebat La Dave Hill Style Ni Dowh !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.