15 Tips Photoshop Not To Be Missed + Giler Hebat La Dave Hill Style Ni Dowh !

hehe tadi masa aku jalan2 carik makan

eh silap jalan2 carik idea kat blog orang

ternampak satu blog neh bagi tips camner la nak hebatkan diri dengan ps neh

memang hebat2 la tips dia. sampai aku pun x larat nak ikut

kalau aku ada banyak masa surelah aku boleh belajar semua tuh kan

nanti kalau dah beli dslr senang la nak buat post processing

gambar angle kena cun. lepas tuh kenalah edit pun power gak la

hehe kalau local scene aku respect ngan kukubesi nyer editing

power dowh !

wokaylah korang click lah kat sini kalau nak belajar lebih pasa 15 tips ps tuh

– – – – –

ni antara otai editor yang power – dave hill

heat giler siot dia punya editing

memang tak tercapai akalku dan akalmu ok

hehe bilalah aku boleh buat editing power cam dave hill neh kan

giler detail gambar dia kalo ko check

yet memang cukup striking dan shining dan cool giler ! haha

korang mahir ke post-processing gambaq2 yang diambil eh ?

ada tips kah ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “15 Tips Photoshop Not To Be Missed + Giler Hebat La Dave Hill Style Ni Dowh !

  1. wah.. betul2 tak tercapai akal ku. dah la aku photoshop pun takde. huhu πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe kena la ada ps dulu baru la boleh godek2 kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. ain’t got money to use this software. Guna the free paint.net or gimp instead.

    Reply

    Imran Reply:

    Tak mintak bantuan Encik Torrent ke? Larikkkkkkkkkk

    Reply

    Selinap Reply:

    Azam 2009. No more pirate software. πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : wahhhh bagus la azam ko. dah bulan april ni. hehe πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    imran : en torrent pun byk gak khidmatnyer kan. hehe πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : aku pun kadang2 still guna yang free mcm gimp. ok gak la kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. aku tau resize je. Tu pun pakai paint.net.

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : hehe patutla takde gambar dalam selinap.com hehe πŸ™‚

    Reply

  4. adoi. malu aku nk ngaku aku penah try PS. calit sana calit sini reti la aku πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    zariel : ala semua orang pun tengah belajar la. slow2 ler ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. spoongraphic adalah antara rss yang aku tarik..sebab memang menarik barang-barang dia..ada lagi a few site,

    noupe, psdtuts, smashingmagazine..

    memang menarik site-site tu.. Hee

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : hehe semua aku dah sedut dalam rss feed aku. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. gile hebat wah

    nice gile dia edit
    yeah nnti nk mdlmi la PS dgr tuto nie
    *lps abes final prjk nie

    ~blog walking n salam pekenalan~

    Reply

    KNizam Reply:

    encekcamera : perghhhh lepas tuh ko plak jadik otai ps malaya. cooL ! hehe πŸ™‚

    Reply

  7. thx bro..aku memang suke ps…
    tp xpandai2 pun…
    huhu~~

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : mcm sebenarnya boleh buat ngan ps neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. wahh.. aku nk explore photoshop lg ah.. asyik pkai illustrator je buat design..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : actualy illustrator pun power gak. lagi power kalau ko combine kedua2nya sekali. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Ooo..best2.ni barang filter free.layan..but kena lighting cerah.sbb dave hill punya setting GILA bang. macam lampu stadium wat shoot. ke nak main bola?

    Reply

    KNizam Reply:

    anuar : tu la kan. davehill nyer setting lighting mmg power giler ah. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. cooool.. aku suka freebies yang ada kat website tu.. hehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : semua orang pun suka freebies diaorang tuh. cool kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. Cool bro!!

    ps:cerita mee udang k.sepetang kau dah masuk metro hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hah ? masuk metro ? diaorang print blog aku ke ? hehe πŸ™‚

    Reply

  12. aku nama je dak computer tapi tak reti ps….ahahaha…nak kena belajar gak ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : banyak benda boleh buat kalau terer giler ps kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. Aku akan ke sana..
    Walaupun photoshopku version lama

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : takpe version lama pun janji skills yang penting. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. Ishk…memang power ranger…
    Aku pon memang nak mempowerkan diri dgn PS, tapi apakan daya…banyak benda2 lain nak kena buat…hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    cyza : hehe mcm tak cukop masa plak kan. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge