15 Homestay Terbaik di Selangor dalam LIBUR Julai 2009 !

wahhhhh ala2 perempuan melayu terakhir gitu kan

hehe cekidaut the latest cover kat libur edisi june 2009

neh gambar kat sawah. cun giler dowh

hehe aku suka la ngan edisi ala2 tali air neh kan. memang best

sejuk je mata memandang kan. hehe πŸ™‚

siap la nanti aku pergi area kuala selangor or sekinchan

nak amik gambar mcm neh la. hehe πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 responses to “15 Homestay Terbaik di Selangor dalam LIBUR Julai 2009 !

  1. er.. ko nak ambil gambar cam tu?? waduh gawat sekali dong

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : nak wat photoshoot la. sebab background cun. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. selangor,awek bertaraf dunia πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe πŸ™‚

    Reply

  3. suke πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : hehe best kan suasana tepi sawah camtuh. hehe cool je πŸ™‚

    Reply

  4. sejuk mata memandang…

    gambar gadis dgn pemandangan sawah padi tu…

    errr..

    maklumat pasal homestay tu x post skli ke ?

    Reply

    KNizam Reply:

    keiroro : hehe kenalah beli libur ya. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. yg dekat Sungai Derani, Sg Besar tu…makcik kite….

    Reply

    KNizam Reply:

    kakjie : wahhhh kalau saya pergi boleh masak lemak cili padi ke eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. alah.. dah biasa dah le.. tiap kali balik kg mentua aku haha

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha kat jasin sawah bendang dah jadi ladang mangga la plaks. ahaks πŸ™‚

    Reply

  7. Klu nak gi Kuala Selangor or Sekinchan ajak sekali ye…kot2 boleh jadi model tepi Sawah…selendang dan selipar jepun dah ada cuma tinggal beli mangkuk tingkat je lagi… : )

    Reply

    KNizam Reply:

    maria : hehe sure2 hehe πŸ™‚

    Reply

  8. wa…semart seyyy

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : sejuk je mata memandang kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. KNizam suka ambik gambar juak ke? πŸ™‚ aha.. sy suka gak cover mag LIBUR kat atas tu. ambik gambar kat tepi sawah mmg cantik.

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : yep suka amik gambar. tapi belum beli dslr lagi la kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. hmmm….siap ade mangkuk tingkat tu….mmg klasik….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe sure ada lunch masak lemak cili padi kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. Hi Knizam,
    Yup Yup.. everyone kn beli Libur July k.. The cover is me.. huhu..

    Reply

  12. liya : perghhhh tak panas ke bergambar kat bendang tu ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. Panas terik ku tahan jua.. satu hari suntuk shooting, tapi yg d best was gambar ni lah…

    Nak gambar cantek, shoot pukul 3-4ptg.. time tu awan and cahaya bagus sekali.. cover tu lah hasilnya..

    mangkuk tingkat, selipar, kain batek and baju kedah tu di sponsor oleh makcik2 kat kg. tu… huhu.. TQ..

    Reply

    KNizam Reply:

    liya : perghhhhhh panas giler la masa tuh eh. surelah berpeluh2. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. aku memang teringin nak pergi~~~~~

    Reply

    KNizam Reply:

    hot : hehe pergi je. best wooooo hehe πŸ™‚

    Reply

  15. Musafir HomeTown Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

    Reply

    KNizam Reply:

    ams : wahhhhh sempat marketing eh. bagus2 hehe πŸ™‚

    Reply

  16. bagus gan fotonya,,,

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge