15 Homestay Terbaik di Selangor dalam LIBUR Julai 2009 !

wahhhhh ala2 perempuan melayu terakhir gitu kan

hehe cekidaut the latest cover kat libur edisi june 2009

neh gambar kat sawah. cun giler dowh

hehe aku suka la ngan edisi ala2 tali air neh kan. memang best

sejuk je mata memandang kan. hehe :)

siap la nanti aku pergi area kuala selangor or sekinchan

nak amik gambar mcm neh la. hehe :)

Comments

  1. says

    er.. ko nak ambil gambar cam tu?? waduh gawat sekali dong

    KNizam Reply:

    zool : nak wat photoshoot la. sebab background cun. hehe :)

  2. says

    sejuk mata memandang…

    gambar gadis dgn pemandangan sawah padi tu…

    errr..

    maklumat pasal homestay tu x post skli ke ?

    KNizam Reply:

    keiroro : hehe kenalah beli libur ya. hehe :)

  3. says

    yg dekat Sungai Derani, Sg Besar tu…makcik kite….

    KNizam Reply:

    kakjie : wahhhh kalau saya pergi boleh masak lemak cili padi ke eh. hehe :)

  4. says

    alah.. dah biasa dah le.. tiap kali balik kg mentua aku haha

    KNizam Reply:

    joe : haha kat jasin sawah bendang dah jadi ladang mangga la plaks. ahaks :)

  5. maria says

    Klu nak gi Kuala Selangor or Sekinchan ajak sekali ye…kot2 boleh jadi model tepi Sawah…selendang dan selipar jepun dah ada cuma tinggal beli mangkuk tingkat je lagi… : )

    KNizam Reply:

    maria : hehe sure2 hehe :)

  6. says

    KNizam suka ambik gambar juak ke? :) aha.. sy suka gak cover mag LIBUR kat atas tu. ambik gambar kat tepi sawah mmg cantik.

    KNizam Reply:

    nono : yep suka amik gambar. tapi belum beli dslr lagi la kan. hehe :)

  7. Liya says

    Panas terik ku tahan jua.. satu hari suntuk shooting, tapi yg d best was gambar ni lah…

    Nak gambar cantek, shoot pukul 3-4ptg.. time tu awan and cahaya bagus sekali.. cover tu lah hasilnya..

    mangkuk tingkat, selipar, kain batek and baju kedah tu di sponsor oleh makcik2 kat kg. tu… huhu.. TQ..

    KNizam Reply:

    liya : perghhhhhh panas giler la masa tuh eh. surelah berpeluh2. hehe :)

Leave a Reply