15 Homestay Terbaik di Selangor dalam LIBUR Julai 2009 !

wahhhhh ala2 perempuan melayu terakhir gitu kan

hehe cekidaut the latest cover kat libur edisi june 2009

neh gambar kat sawah. cun giler dowh

hehe aku suka la ngan edisi ala2 tali air neh kan. memang best

sejuk je mata memandang kan. hehe :)

siap la nanti aku pergi area kuala selangor or sekinchan

nak amik gambar mcm neh la. hehe :)

31 thoughts on “15 Homestay Terbaik di Selangor dalam LIBUR Julai 2009 !

  1. sejuk mata memandang…

    gambar gadis dgn pemandangan sawah padi tu…

    errr..

    maklumat pasal homestay tu x post skli ke ?

    Reply

    KNizam Reply:

    keiroro : hehe kenalah beli libur ya. hehe :)

    Reply

  2. alah.. dah biasa dah le.. tiap kali balik kg mentua aku haha

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha kat jasin sawah bendang dah jadi ladang mangga la plaks. ahaks :)

    Reply

  3. Klu nak gi Kuala Selangor or Sekinchan ajak sekali ye…kot2 boleh jadi model tepi Sawah…selendang dan selipar jepun dah ada cuma tinggal beli mangkuk tingkat je lagi… : )

    Reply

    KNizam Reply:

    maria : hehe sure2 hehe :)

    Reply

  4. KNizam suka ambik gambar juak ke? :) aha.. sy suka gak cover mag LIBUR kat atas tu. ambik gambar kat tepi sawah mmg cantik.

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : yep suka amik gambar. tapi belum beli dslr lagi la kan. hehe :)

    Reply

  5. Panas terik ku tahan jua.. satu hari suntuk shooting, tapi yg d best was gambar ni lah…

    Nak gambar cantek, shoot pukul 3-4ptg.. time tu awan and cahaya bagus sekali.. cover tu lah hasilnya..

    mangkuk tingkat, selipar, kain batek and baju kedah tu di sponsor oleh makcik2 kat kg. tu… huhu.. TQ..

    Reply

    KNizam Reply:

    liya : perghhhhhh panas giler la masa tuh eh. surelah berpeluh2. hehe :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge