12th Malaysia General Election 2008 – Cartoons from The Star & Berita Harian :) Hehehe

mari kita rileks kejap degan kartun2 oleh dato’ lat kat berita harian dan kartun anak/bapak kat the star hari ini.

boringlah asyik berita2 panas pilihanraya umum ke-12 je kan.

apakata kita release tension sket ngan kartun2 kat bawah neh. hehe.

jangan lupa tengok tv nak tahu keputusan pilihanraya umum malaysia ke-12 2008 di tv sekali ya !

benci aku tengok tv3 ngan tv1.

balik2 banyak bercakap2 drpd keluarkan result election !

lagi cepat websites kat sini – malaysiakini updates

hahaha


ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “12th Malaysia General Election 2008 – Cartoons from The Star & Berita Harian :) Hehehe

  1. thats a genius! haha.. tak sempat nak bace any paper (they wrote bullshits anyway).

    Long live democracy!!

    Fuqaha’s last blog post..Stupidity at its Best

    Reply

  2. fuq : haha tu la pasal. bengang aku ngan cakap banyak kat tv. ingat neh MHI ke hapa? haha 🙂

    Reply

  3. comel okay ini bukan kuiz. hahaha.

    Reply

  4. am : haha memang best kan kartun tuh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge