10.10am & 10.10pm @ 10.10.10 – ISB-KUL

hari ni genap 10 haribulan oktober 2010 ataupun 10.10.10

dan ada dua jam yang istiwewa 10.10 pagi dan 10.10 malam sekali

apa yang korang buat pada hari ini ?

apa yang berlaku di malaysia dan pakistan secara amnya ?

meh sini kita kongsikan bersama ya !

aku buat bullet form la senang sket kot

  • pagi ini aku bangun dengan sakit tekak wooo. tanda2 nak demam la ni kan. xde selera nak breakfast la plak.
  • tengah hari ada majlis lunch di butterfly golf course di bahria town, rawalpindi/islamabad. semua warga malaysia dijemput hadir. golfers ada session 9 holes pagi tuh. aku non-golfer so nak join untuk lunch sahaja. cuaca agak panas. rasanya mcm nak masuk autumn tapi kenapa still panas ni eh? dah la kat bahria town ni xde pokok2 besar lagi la panas woooo
  • dah ada 7 orang warga malaysia bekerja di bahria town islamabad. mmg ramai. paling ramai selepas warga malaysia di embassy. lepas ni bolehlah aku selalu ke sini. hehe 🙂
  • pertama kali aku singgah ke golf course di bahria town islamabad. nampak impressive. ada helang-helang liar berkeliaran. eh silap. beterbangan. kalau helang berkeliaran, camner no nak putting kat green kan. hehe 🙂
  • hari ni juga ada wedding of the year. perkahwinan angkasawan negara. ada live kat internet via gua.com.my tapi hampeh aku xleh nak masuk tadi. semua website live telecast jam giler agaknya. so layan twitter je la kan. hehe 🙂 tahniah buat angkasawan negar aya! berita di sini
  • malaysia memenangi pingat emas ke 6 di sukom 2010 di new delhi. pakistan tewas kepada india dalam game hockey peringkat kumpulan. hampeh ada live 1st half tapi dlm urdu la. tu pun diganggu dengan berita2 urdu yang lain. hampeh sungguh.
  • hari juga ada satu kemalangan tragis di lebuhraya plus area simpang ampat. memang ramai yang meninggal dunia. salam takziah untuk keluarga mangsa. memang teruk kemalangan kali ni. melibatkan dua bas dan beberapa kenderaan lain. dia kalau melibatkan bas ni mmg cukup tragis la. berita penuh di sini
  • ubuntu 10.10 maverick meerkat juga dilancarkan hari ini. berita di sini. memang nampak cun. aku pernah order cd ubuntu ni dan sampai pun kat tangan aku. tapi berani lagi nak cuba dowh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “10.10am & 10.10pm @ 10.10.10 – ISB-KUL

  1. butterfly gold ade rama2 mcm kat cameron highland tu tak?

    Sedih kalau baca berita kemalangan ni & risau pun ya juga – sebab ada anak bujang yang aktif di jalanraya.

    p/s – gaya dah macam Datuk, knp tak lengkapkan profile dgn main golf?

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : so far xde masa la k jie. nak jalan2 lagi kan hehe 🙂

    Reply

  2. k jie : so far xde mood lagi nak main golf la k jie. x cukop masa woo. nak travel lagi. hehe 🙂

    Reply

  3. sepoh sepoh sepoh tewww.. me gi zoo.. oops bukan, me gi melbourne aquarium jakks.. ahaks

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : wahhh jalan sakan tuh kan hehe 🙂

    Reply

  4. bawak anak pegi carefour. mlm kul 10 bantai tidur awal

    Reply

    KNizam Reply:

    matjoe : hehe x tengok angkasawan ke? hehe 🙂

    Reply

  5. 1st time kot tengok entri hang tadek gambar. rasa macam salah blog jer tadi.. kekeke.. dah sihat ke? minum 100tambah bebanyak ye

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha sekali sekala apa salahnyer kan. selalu liveblog je hehe 🙂

    Reply

  6. ni mesti minum ais ni hehe
    tu pasal batuk

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : ni nak change season ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge