080808 – Olympic 2008 at Beijing, China

ala dark night kan image kat atas tuh. haha ❗

esok 08.08.08. 😀

satu nombor yang best dan berpadanan kan 👿

esok juga ada olympic opening ceremony di beijing :up:

sukan olimpik 2008 – temasya suka terbesar di dunia !

giler ah takde mood langsung nak tulis blog hari neh. haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “080808 – Olympic 2008 at Beijing, China

  1. Wow,cantik la imej tu! hehe :up:

    Ixora’s last blog post..August attraction!

    Reply

  2. ixora : hehehe sekejap je buat tu ya. hehe 🙄

    Reply

  3. Pingback: negaraku.net

  4. also not to forget, tomorrow, many couple will getting married.

    fantoi.com’s last blog post..Suffered Photography

    Reply

  5. cantik image tu 😉
    8.8.08 = tarikh dimana banyak kenduri kawin dijalankan.hehe

    LiyanaNaznim’s last blog post..Sunyi damai, damai sekelilingku

    Reply

  6. fantoi : yep lots of wedding at 080808 rite. hehe 🙂

    Reply

  7. liyana : melayu takde kot sebab esok jumaat. hehe 🙄

    Reply

  8. eh ade je.. kenduri lepas solat jumaat
    hehehe

    LiyanaNaznim’s last blog post..Sunyi damai, damai sekelilingku

    Reply

  9. ramai jer member aku yg melayu kawin 8.8.8 ni…aku pelik apsal tiap kali aku comment kat blog ko..mesti dia cakap spam…huhuhuhuhu~~ ➡

    |1f34|-|1r3’s last blog post..It’s been a while…Oh Altantuya !!

    Reply

  10. mesti gempak opening die ni.. dah r china pelopor dalam bab2 firework ni..mantap r..

    p/s: 080808 launch new blog…hehehe 😛

    izzat’s last blog post..UNITEN Rowing Invitational 2008 at Putrajaya

    Reply

  11. banner tu lawa. font apa ye tu?

    melekat lagi depan TV malam ni, tgk olimpik… hehe…

    buzzybug’s last blog post..080808 – tak berkaitan pun

    Reply

  12. mcm2 ada ye tarikh ni

    kat alor star akan ader perarakan kereta berhias mlm ni 😛
    ader jugak olimpik kan?

    pastu yg best nye.. ari ni anniversary parents sy!! NGEHEHEHEHEHE

    Adila’s last blog post..Old Mates I

    Reply

  13. liyana : kenduri makan pisang kat masjid adalah. haha 🙂

    Reply

  14. life4hire : hehe aku pun tak sure camner ko boleh masuk spam. dah puas aku demarked as spam. hehe 🙂

    Reply

  15. izzat : bunga api diaorag mmg cool. diaorang mmg pakar pasal tuh. heeh 😛

    Reply

  16. buzzy : hehe font apa ntah lupa la plak. ahaks :confusedlot:

    Reply

  17. adila : hehe kat alor setar pun cool la banyak acara ek 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge