03.02.2009 = Hari Takde Blog Entry …..

haha esok aku takmo post apa2 pun

malas la. takde idea dowh

penat pun ader gak. haha

so esok adalah hari takde blog entry.

korang jangan plak ikut aku

korang post je lah macam biasa. huhu

p/s – tapi kalau nak ikut pun ikutlah !

suka hati ko lah labu ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to “03.02.2009 = Hari Takde Blog Entry …..

  1. hahaha.. mcmane bole takde idea bro.. mesti ada kes pape ni.. haha..

    Reply

  2. leh tahan ke nih..mesti sangap nk menaip hari ini..hehe

    Reply

  3. hari lain dah cover 4-5 entri…hehehe

    Reply

  4. hahahahaha….rock ler ko ni knizam…

    Reply

  5. ni mmg dah xde idea langsung la ni kan.. haha..

    Reply

  6. selamat bercuti ye….(hanya 3/2/2009)

    Reply

  7. ni mesti kena gi kursus one whole day.. takleh access internet.. haha!!

    Reply

  8. bukan ke kursus kat masjid wilayah tu hari sabtu dengan ahad?

    Reply

  9. kau takder idea ke atau mmg hari tak berblog sedunia hehehe

    ps:sorry lama aku tak lawat bz sikit.

    Reply

  10. kadang2 mmg tade idea nak update blog kan?hehe…

    selamat bercuti…cuti2 pon ramai jugak orang masuk blog ko bro…hehe…

    Reply

  11. hahaha… aku biasa macam ni… hahaha

    Reply

  12. klu p kat pantai cam gambar kat atas mesti bes kan…mungkin dpt idea2 baru…atau kat bukit belacan ke…hehehe…leh bawak belacan balik byk2

    Reply

  13. haha..ni mesti sangap nak blogging walaupun takde idea πŸ˜›

    Reply

  14. bro… hang tak letak posting pon orang tetap
    komen gak kat blog ni… hahaha
    even tajuk entri hang cume sebintik nokhtah ( . )
    pon ade orang komen… aku pon heran… πŸ˜€ hahaha…

    RESPECT~

    Reply

  15. tu aku cakap knizam ni ada amal ilmu nih
    letak no entry pun org komen hahaha

    Reply

  16. macam mana nak ikut bro?
    posting kau lebih dari satu setiap hari
    posting aku, kadang-kadang, satu aje seminggu πŸ™‚

    Reply

  17. onggon : haha saja2 je tak nak post apa2 la hari semalam. ehhe πŸ™‚

    Reply

  18. dendang : haha tuh la pasal. x sabar2 nak tunggu hari neh nak buat posting balik. hehe πŸ™‚

    Reply

  19. kujie : hehe kadang2 sampai 10 entries la k jie. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. kita : hahahhaha janji rock ! hehehehe πŸ™‚

    Reply

  21. nikillas : tuh la kan. bosan la plak bila takleh masuk blog update neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  22. noni : hehe terima kasih πŸ™‚

    Reply

  23. budeen : hehe takdelah. saja je aku cuti satu hari. hhe πŸ™‚

    Reply

  24. joe : haha banyak la ko. ko dulu kursus kat sana ke ? haha πŸ™‚

    Reply

  25. haritz : haha saja je nak bercuti 1 hari. boleh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  26. amoi : hehe tuh la kan. kalau takde ideas aku biasanyer post v clip adjer. senang cerita hehe πŸ™‚

    Reply

  27. adry : hehe kat tawau bukan ker ada banyak bloggable items eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  28. ruza : tuh la kan. kena pergi bercuti la lepas neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  29. amirez : hehe tuh la pasal. gatal je jari-jemari semalam ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  30. kreuger : eh mana ada. takdelah sampai camtuh sekali. hehe πŸ™‚

    Reply

  31. zamz : haha cuba ko plak buat no entry day. hehe ada berani ? hehe πŸ™‚

    Reply

  32. azwan : tuh la aku nak tengok whether boleh ke idak aku berpuasa from blogging satu hari. hehe susaahhhh woooooo πŸ™‚

    Reply

  33. update! update!

    Reply

    KNizam Reply:

    jacob : hehe ni update lah ni. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge